Söndag kväll, dags att summera veckans träning. Eller summera och summera, jag kommer inte gå in i detalj på vad jag har gjort och inte gjort, men jag kan ju säga att våren är här, i alla fall vissa dagar, vissa dagar är det kallt, men företagen har börjat med sina löpträningar och under veckans som gått har jag haft två företagslöpningar, ett i finväder och ett i snöoväder. Annars är ett 15 km långt distanspass i onsdags och dagens 36 km långa långpass veckans huvudpass skulle jag säga.

Dagens långpass med TSM Running gick bara fint, vi rullade på i bra marschfart och det kändes bekvämt. Några deltagare som hade sprungit Premiärmilen igår hade det lite tyngre idag vilket man kan förstå. Målet var 32 km, men eftersom jag gärna ville ha lite längre så frågade jag Mikaela om inte hon ville hänga på lite till och såklart hon hade ork kvar till det. Så vi fick ihop dryga 36 km och det kändes bra, så jag måste erkänna att jag är nöjd med det.

IMG_1525

Share Button