Jag har längtat till våren länge nu, både träningsmässigt men även rent generellt. Jag vill inte behöva gå omkring i tjock jacka eller fodrade tights när jag springer. Jag är jättenöjd med alla funktionella träningskläder för vintern som jag har från Craft, men nu är jag redo för en ny säsong, jag är redo för våren. Gissa då om jag blev glad när min samarbetspartner KLM hörde av sig och undrade om jag ville åka till Amsterdam och kolla in våren. OM jag ville, det kunde inte passat bättre än med en helgresa till en av de skönaste europeiska huvudstäderna jag vet och har haft nöjet att besöka ett antal gånger tidigare, både för att springa Amsterdam Marathon i oktober men också på andra jobbaktiviteter med KLM.

Denna gången är det fokus på att bara göra Amsterdam, gå omkring och uppleva, planerat och oplanerat, precis som de allra flesta andra som åker till Amsterdam för att uppleva staden. Ibland är det bäst att bara strosa omkring och uppleva det som råkar dyka upp allteftersom och så är det med Amsterdam. För att kunna göra detta på bästa sätt har jag också blivit utrustad med ett par riktiga KLM Amsterdam sneakers, orange till färgen, såklart för Holland. Kolla in skorna och videor via länken, riktigt coola.

Men självklart är träningskläderna också med till Amsterdam. Jag ser framför mig att jag kommer ta mig till Olympiastadion från 1928, jag är ju en liten OS-nörd. Jag ser också framför mig att jag kommer springa i den långa parken som man springer en del i på Amsterdam Marathon och de andra distanserna som är då samma dag.

Fredag eftermiddag lämnar jag Arlanda för att möta våren i Amsterdam, häng med här på bloggen och på instagram där jag numera heter @runningkenth

KLM Amsterdam sneaker

Share Button