Det blev lite ofrivilligt en väldigt lång säsongvila efter den sköna resan till Valencia Marathon. Förresten, lite kul med just Valencia, i fredags sprang jag med en kille jag inte kände sen tidigare och han berättade att han också sprang Valencia Marathon i november. Och igår när vi sprang långpass med TSM så pratades det, inte helt ovanligt, om vilka lopp man planerar att springa i år och då var Valencia Marathon återigen uppe på tapeten. Det är ju såklart kul och det var väldigt bra arrangemang och skönt att komma till sol och 15-20 graders värme i slutet av november. Det var en enkel flygning dit med KLM via Schiphol i Amsterdam, så ja, en mellanlandning men den var väldigt kort så det gick smidigt. Så i år är vi säkert ännu fler svenskar som springer i Valencia.

Men efter Valencia tog jag det lugnt och höger vad protesterade också och det trodde jag den skulle göra några veckor men det tog lite längre tid än så. Men nu under januari har jag så sakteliga kommit igång igen. Jag har sprungit fartpass och jag har sprungit långpass och ibland har jag känt lite efteråt, men nu har den klarat sig bra ett tag så nu hoppas jag att den är okej på riktigt. Det vore skönt och så kan jag göra ett avstamp nu när vi på onsdag går in i februari och då är det bara drygt 2,5 månad kvar till Boston Marathon. Det är ju alltid en favorit men i år så verkar det bli en ännu häftigare upplevelse för som det verkar kommer jag och ett gäng andra löpare bli behandlade som ”elitlöpare”, så det ska bli spännande.

Så när jag nu är igång med löpträning på riktigt hoppas jag att jag får igång bloggen lite mer med lite blandat från mina träningspass. Men under förra veckan fick jag till så blandade pass som styrka på gymmet med min PT, fartpass inomhus i Sätrahallen och långpass igår, de två senaste med TSM. Så det känns bra och det ska på något sätt bl skönt att lämna januari och få februari som ett litet startskott mot våren.

TSM 29 jan 2017

Långpassgänget med TSM som sprang 26 km!

Share Button