Tänk att det skulle vara så svårt att komma på rubriken till detta blogginlägg. Jag höll nog på att skriva att jag tränar crossfit, men det vet jag faktiskt inte om jag gör. Dels vet jag inte definitionen på crossfit om det finns någon och dels är jag osäker på om det är det jag faktiskt gör. Men, jag tränar på ett crossfitgym, det gör jag.

Varför jag tränar detta kommer nog av att jag tänkte att jag skulle köra lite mer allsidig träning under vintern. Och jag tänkte att jag behövde hjälp med att göra det, annars skolledet inte bli av på samma sätt, man vet ju hur man funkar. Så jag funderade ut vem jag skulle våga anlita och då visade det sig att min PT kör mycket pass på ett crossfitgym och då var det bara att hänga med på det.

Jag kan inte påstå att jag har samma kroppsbyggnad som många andra på gymmet och jag vet inte om de tänker nåt speciellt om att jag är där. Första gången tänkte jag kanske lite på det men nu bryr jag mig inte och jag är tydligen relativt stark och har bra kontroll för att vara löpare. Och jag brukar tänka att okej, detta är er hemmaplan, men jag springer nog ifrån er på maran.

Vad vi gör för nåt på gymmet? Ja, jag kan faktiskt inte riktigt berätta det, för det är olika varje gång och jag vet inte vad övningarna heter om de ens har några namn. Men vi pratar också så jag är med på och förstår hur detta ska kunna hjälp mig i löpningen, men också till att bli lite allmänt bra tränad.

Nox Box 19 januari

Share Button