Såhär när vi hunnit komma in ett par veckor på nya året så har jag sett lite av varje i sociala medier. En del löpare tar det fortfarande lite lugnt, en del är igång som tusan, en del dras med förkylningar och en del blir inte riktigt av med sina skavanker. Och tyvärr tillhör jag den senaste kategorin. Vaderna generellt är trötta och det är speciellt höger vad som hindrar mig eller känns mest i löpningen. Jag har varit duktig och legat lågt men nu också börjat komma igång igen och förhoppningen är som man brukar tänka, det är nog på bättringsvägen nu.

Och precis så tänker jag nu också. För jag har kunnat springa några pass och det går bra, men efteråt känns det. Men jag har nu hunnit med ett snöpulspass förra helgen, intervallpass med korta intervaller i början av veckan och nu distanspass på löpband igår och idag längre pass med TSM. Och jag tänker framförallt på de ungefär 35 km som jag fick ihop här nu under helgen, blir det inte värre av det så borde det ju verkligen vara på väg åt rätt håll.

Så det går sakta framåt och jag kämpar och nu är jag ju i alla fall igång och springer igen så det känns bra.

TSM Norr Mälarstrand

Här kommer det stiliga gänget som siktar på att springa maran under 3 timmar!

Share Button