Summeringar av 2016 och tankar för 2017 är något som fylls ganska duktigt på sociala medier. Jag är egentligen inte så nöjd med 2016, en okej mara i Valencia, en okej halvmara i Göteborg och ett ganska bra ultralopp i Kapstaden men ungefär där tar de hyfsade resultaten slut. Så jag är ganska taggad inför 2017 och med tanke på att 2016 avslutades med en vad som bråkar och en näsa som snorar så kan det från skrivande stund bara bli bättre.

Tankarna för 2017 går ungefär som vanligt när det gäller loppen, jag gillar ju att resa och kombinerar gärna det med lopp och det finns ju många roliga lopp i världen. Så detta vill jag fortsätta med och jag ser också fram emot olika löparläger utomlands, du kanske vill hänga med på något löparläger? Löpning utomlands kan ju faktiskt både vara i form av en resa till ett lopp och en träningsresa.

Men jag ska också träna mer, mer av det mesta är tanken. Jag vill fortsätta att prestera okej och inte bara snacka löpning och löpträning i olika sociala medier. Och det är framförallt farten som behöver förbättras för min del. Men som sagt, jag är ganska sugen på löpträning nu, men så är det väl alltid när man av olika anledningar inte kan springa.

snabbafotter-5m0a8205

Share Button