Idag är det dags, SATS Torsplan öppnar. SATS Torsplan är SATS nya gym i Stockholm som ligger i Vasastan, ner mot Karolinska sjukhuset om jag som icke stockholmare ska våga mig på en beskrivning. Redan igår var det lite smygpremiär där några bloggare var inbjudna på förmiddagen och ett större antal träningsfantaster var inbjudna på kvällen. På kvällen fanns det också några olika klasser eller föreläsare att lyssna på. För min del nöjde jag mig med att lyssna på Musse som hade flugit upp från Göteborg för att vara med.

Jag skulle spontant säga att det är två speciella grejer med SATS Torsplan triggar igång hos mig. Det ena är att de har väldigt stora ytor för konditionsmaskiner och naturligtvis kommer det köras löpbandsklasser. Det andra är löparbanan och crossfitställningen på taket. Det har snurrat runt en liten film i sociala medier som är inspelad på taket, du kanske har sett den? Löparbanan på taket med fin utsikt över Stockholm är 110 meter och till och med har den doserade kurvor, precis som en 200 metersbana inomhus. Men även i mitten av löparbanan finns det röd tartanmåtta och där står en crossfitställning men det finns också lite ledig yta för stretch eller om man vill ta upp yogamattan eller något annat.

SATS Torsplan Indoor Running

Rebecca Hammel leder löpbandsklass för inbjudna bloggare

SATS Torsplan Indoor Running

SATS Torsplan Indoor Running

Stort intresse för Indoor Running på kvällen

Share Button