Följer man flodfåran som jag pratade om i gårdagens blogginlägg så kommer man fram till det kanske mest futuristiska område jag nånsin sett. Det är liksom inte en cool byggnad utan ett helt område med en massa coola byggnader och man vet inte hur det hänger ihop, om det ska göra det. Men jag lyfter på hatten för de coola arkitekterna och för Valencia som vågar göra sånt här. Har man sett lite bilder från Valencia så är säkert någon bild från detta område. Det känns inte som man bygger så egentligen och det känns otänkbart i Sverige på något sätt. Men tankarna förde mig lite till Montreal där det finns några coola byggnader kring Olympiastadion, just att det är byggt på ett väldigt coolt sätt långt före sin tid. Så stort och så komplex och omöjligt att få med på bild eller video, det måste upplevas live. Det har jag gjort nu och det kommer jag göra igen, inte minst imorgon då start och mål i Valencia Marathon är just här och även expon där man hämtar sin nummerlapp. Expon var varken mer eller mindre än vad jag förväntat mig, men det var fler lopparrangörer än vad jag trodde som ville göra reklam för sig. Jag hämtade min nummerlapp i fredags och det var tydligen ett smart drag för idag var det jättemycket folk och det bildades kö för att komma in. Nummer 13243 springer jag runt med imorgon och jag hoppas mest att jag får en bra dag!

Valencia Marathon

Valencia Marathon

Valencia Marathon

Valencia Marathon

Valencia Marathon

Valencia Marathon

Valencia Marathon

Valencia Marathon

Och här ska vi springa i mål på Valencia Maraton!

Share Button