Team SnabbaFötter är ett projekt som jag kör med RaceONE i sommar där vi samlat några sköna löpare med instagramkonto som gillar löpning och som vill prestera. Vi kommer springa lopp i sommar där man kan följa oss med appen RaceONE så lada gärna ner den.

Först ut var Nina med instagramkontot @stayactive2016 som sprang STHLM10 redan i förra veckan och som nådde sitt mål där. Jag satt på middag i Bad Gastein men kunde följa Nina via appen och det kom en notis för varje kilometer. Nina och Vedrana som driver instagramkontot är väldigt bra på att få med sig följare att hänga med på deras olika utmaningar och övningar som dyker upp i flödet.

Denna veckan har RaceONE börjat presentera resterande löpare på deras instagramkonto @raceoneapp och idag var det Fredrik Johnsson med @runningfrippe som presenterades. ”Frippe” är en riktigt skön och inbiten löpare som gillar att träna hårt, satsa hårdare och nå sina höga mål. Jag tror vi är många som inspireras av hans passion för löpning och löpträning och komma ut på sina pass, lunch, kväll, långt, hårt, allt är möjligt för Frippe.

pres fredrikjohnsson 1

Share Button