Jag sprang både Göteborgsvarvet och Stockholm Marathon med appen RaceONE och nu är det dags att dra igång ett litet miniprojekt som har fått namnet ”Team SnabbaFötter”. Detta innebär att teamet har några löpare, som också har instagramkonto, som kommer att springa med appen RaceONE i något lopp under sommaren. Då är det ett ypperligt tillfälle att följa mig och de andra i teamet via appen RaceONE, inte minst för att du själv ska kunna se hur appen funkar och sen kan du ju välja att använda appen så att andra kan följa dig framöver. Du kan följa löparen under loppets gång, chatta med löparen och med de andra som följer löparen och helt enkelt följa löparen lite mer live, lite mer socialt.

Jag har inte full koll på hur teammedlemmarnas ”loppkalendrar” ser ut i sommar, men Nina som skriver på instagramkontot ”stayactive2016” kommer att springa STHLM 10 idag i Stockholm, ett lopp på 10 km. Ladda ner appen och hjälp oss peppa Nina!

TeamSnabbaFötter PIC2

Share Button