Jag var inbjuden på pressträff där det skulle göras officiellt att TCS (Tata Consultancy Services) är Lidingöloppets nya titelsponsor. TCS Lidingöloppet ingår nu i en exklusiv skara lopp i världen som TCS är med och sponsrar. Eller vad sägs om att TCS är titelsponsor till TCS Amsterdam Marathon och TCS New York City Marathon och även är sponsor till storheter som t ex Boston Marathon, Chicago Marathon och London Marathon.

Hälsa och välmående är viktigt för TCS och eftersom många har stillasittande jobb, inte minst i deras egen IT-bransch, vill de vara med och engagera sig i något där folk för röra på sig, som t ex genom löpning. Samtidigt ligger det i tiden att erbjuda digitala hjälpmedel för att förstärka upplevelsen och till TCS Lidingöloppet kommer TCS att erbjuda en applikation för smartphone som den i TCS Amsterdam Marathon och TCS New York City Marathon.

Skärmavbild 2016-05-18 kl. 14.22.41

Jag och Mustafa poserar framför Lidingöloppets nya logga!

Share Button