Jag hade det egentligen inte som plan när jag la mig igår, men när jag vaknade och solen sken och klockan inte var jättemycket så fick jag tanken att em morgonjogg på Kungsholmen kanske kunde vara ett bra sätt att börja dagen.

Att morgonjogga är inte min starka sida, jag känner mig som ett kylskåp och det är inte benen som är värst. Det är liksom överkroppen, nacken och huvudet som helst hade velat bli kvar hemma. Men jag skramlade ihop 3 kilometer och det är i alla fall bättre än inget och så här efteråt känns det ju bra. Nästan lite konstigt att det faktiskt var jag som var en av de som började dagen med en morgonjogg på Kungsholmen, det känns bra.

På Kungsholmen och mer specifikt från Norr Mälarstrand har man en fin vy bort mot Västerbron, en lilla bron som ska springas över två gånger på Stockholm Marathon den 4 juni. Den bara står där och visar upp sig och vill skrämma oss löpare som tränar för maran. Men den lille bron skrämmer väl ingen maralöpare!

Morgonpigg på Kungsholmen

Share Button