Efter jag kom hem från Portugal och Paris så har det varit lite springande med företag och privatpersoner men ikväll blev det också ett pass med inomhusintervaller för mig. Okej, det var ju ett ledaruppdrag för TSM men för gruppen som siktar på under 3 timmar på maran så är det bra fart på intervallerna. Det var sista gången för den här säsongen som vi sprang inomhusintervaller i Sätrahallen, lite synd för jag tycker det är okej att springa inomhus, men lite skönt för det ligger ju lite långt bort och träningen har startat 20.30 så man är hemma ganska sent.

Dagens pass för vår grupp var 6*800 meter och vi skulle ligga på 3,45 min/km, dvs 800 meter skulle gå på 3,00 minuter. Eftersom jag inte känner mig så snabb så brukar jag ta ”kön” från start och det händer ju att alla är snabba och pigga så det går något snabbare än tänkt fart. Detsamma gällde hyfsat idag också men vi sa att de 4 första intervallerna går vi ganska lugnt så ökar vi lite sista 2 intervallerna. Och så blev det och de 4 första intervallerna gick nog på 2,56-3,00 och de 2 sista gick på 2,49 och 2,46 så det kändes bra. Lite fart finns där tydligen i benen men jag vill ju gärna ha lite mer fart!

Share Button