Jag är i Monte Gordo i Portugal med Springtime för jag vet inte vilken gång i ordningen. Och jag tror inte det spelar någon roll hur många gånger man varit här eller vilken typ av temavecka det är, att börja dagens träning med en klassisk morgonpigg på stranden tror jag alla ser som något speciellt. Och det gör det även för mig och nästan varje gång så tänker jag också på att jag borde vara på stränderna hemma kring Halmstad mer och det behöver inte vara mitt i sommaren för att man ska sätta ett stort värde på strandlivet och havet.

Morgonjogg i Monte Gordo i Portugal med Springtime

Klassisk soluppgång på stranden i Monte Gordo!

Och även om jag nu är här och allt är bra, så tänker jag också på nya köparäventyr i kombination med en semesterresa och ett av dem är när flyget om 4 veckor tar oss hela vägen ner till Sydafrika och Kapstaden och där kommer vi naturligtvis också få ett underbart väder med mycket strandliv och närhet till havet.

Share Button