Idag är det min födelsedag, jag fyller år! Och då menar jag inte bloggen SnabbaFötter utan jag, Kenth, som skriver bloggen. När bloggen fyller år vet jag faktiskt inte eller hur många år den skulle fyllt. Jag tror bloggen genom alla år den funnits tagit en plats bland löpbloggarna i Sverige vilket jag tycker är väldigt roligt och jag tror och hoppas att den både hjälpt och inspirerat andra löpare på vägen. Just det här med hjälp och inspiration är något jag brinner för och det kommer snart komma en nyhet på det temat, så fortsätt hänga kvar här på bloggen så du inte missar det. En annan liten lustig sak som bloggen och dess namn SnabbaFötter gjort är att den till en liten del har blivit ett litet begrepp för många löpare, det är ofta jag märker att folk känner till bloggen SnabbaFötter men vet inte vem jag är. Eller någon okänd som säger, ”Är det du som är SnabbaFötter?” Jaja, det om det!

När jag nu fyller år i början av året så blir det lätt till att jag reflekterar lite över läget. Det känns som att det nyligen var både jul och nyår, men det är samtidigt mer än en månad sen. Årets början har innehållit förkylningar, men också roliga möten och träningspass med företag, grupper och privatpersoner. Och blickar jag framåt våren så finns det roliga resor inplanerade, både träningsresor till Portugal med Springtime och till lopp i Paris, Sydafrika/Kapstaden och Boston i samarbete med KLM. Men även om jag kommer vara borta på lite resor så kommer jag också hemma i Sverige och då vara tillgänglig för löprelaterade uppdrag, oavsett om det är träningar eller föreläsningar för företag eller privatpersoner eller löpcoaching online som kan handla om att hjälpa till med träningsupplägg eller löpteknik och det funkar jättebra även om man inte bor i samma stad.

En massa kul att se fram emot alltså. Men först lite god mat och dryck, för jag är inte bara löpare och löpcoach, jag är livsnjutare också!

Copperhill mountain lodge snabbafotter IMG_9080

Share Button