Idag hände det ”igen”, fast på ett lite annorlunda sätt. Jag körde dubbla pass. Men i vanliga fall när jag får till dubbla pass så är det två pass vid två olika tillfällen under dagen, idag slog jag mer ihop allt till ett pass. Det kan låta enkelt och det kanske det är för en del, men jag har svårt att få till det riktigt bra. Ofta är det ett jobbpass och ett eget pass och då brukar jobbpasset vara först och så har man en egen plan att själv sticka ut efteråt, men det är inte alltid karaktären är så bra. Det hade egentligen varit bättre att ta det egna passet först, för jobbpasset kan man ju inte skippa. Samtidigt kan man ju tänka att man vill vara pigg och fräsch när man kör jobbpasset och den tanken är ju bra, men oftast är jobbpasset på ett sådant sätt att det går bra att köra efter egen träning.

Men idag hade jag en plan. Jag packade väskan och åkte till gymmet. Jag låste in väskan och joggade iväg till företaget jag skulle köra med. Och efter jobbpasset kom jag ju på, att just det ja, jag har väskan med kläder för löpbandet inlåst på gymmet. Där och då undrade jag nog lite om jag hade varit så smart, men det funkade i alla fall. Jag bytte om till inomhusdressen och hoppade upp på löpbandet och fick ihop ytterligare 8 km varav 5*2 min + 5*1 min i bra fart.

IMG_3776

Share Button