I samarbete med Craft Sportswear tävlar jag nu ut ett underställ från kollektionen Active Comfort, den senaste medlemmen i Crafts underställsfamilj. Jag har själv använt detta allsidiga underställ ett tag och gillar det skarpt. Jag har det när jag springer och åker längdskidor, men understället passar också bra till promenader i vinter och vår eller när du är ute och leker med barnen. Och precis som bilderna på Crafts kampanjsida för Active Comfort visar, så passar det också utmärkt att ha under en väst och jag gillar västar.

Vi kan sammanfatta innovationerna i Active Comfort med Seamless, Quick Dry och Soft Touch vilket helt enkelt betyder att plaggen har en sömlös konstruktion, torkar snabbt och är väldigt mjuka och sköna.

Du tävlar genom att surfa in på Crafts kampanjsida för Active Comfort och tar reda på den enkla frågan med det fantastiska svaret.

Frågan är: Ungefär hur många underställ har Craft sålt genom åren?

Maila in ditt svar på frågan till mig på snabbafotter@gmail.com tillsammans med din storlek (överdel och underdel) och kontaktuppgifter som namn, adress och mobilnummer. Berätta också när du har tänkt använda ditt nya underställ om du blir en lycklig vinnare. Tävlingen pågår till och med söndag den 31 januari.

Craft Active Comfort

Share Button