Jodå, det har allt blivit lite löpning under julhelgen, men jag vet inte om jag kan kalla det för vinterlöpning för både kylan och snön känns långt borta, men däremot är det lika mörkt som det brukar vara vid den här årstiden. Våren är alltså inte riktigt på väg ännu.

Det känns som en ganska kort julhelg och jag ska redan nu på annandagen åka hemifrån. Men jag har ändå hunnit med något eget pass men också coachpass och ren löpning med nya bekantskaper. Men det har också funnits tid till att bara komma hem till mig och sitta i soffan och snacka löpning. Så ja, även om julen känns kort så har jag hunnit med att träffa lite likasinnade ändå.

Idag blev det en riktig klassiker som alltid funkar, året om faktiskt, Prins Bertils stig. Kanske inte så svårt att gissa men även om jag gillar den bäst på våren och sommaren så är det ändå häftigt att springa utmed havet året om. Idag fick jag trevligt sällskap av marathonpeter som åkte upp från Ängelholm en snabbis för vårt gemensamma pass. Ibland behöver det inte vara mer komplicerat än så när man bor förhållandevis nära varandra. Vi sprang utmed havet en 6-7 km till Tylösand och sen tillbaka på gång- och cykelbanan 5-6 km och fick ihop runt 12 km löpning. Skön lugn distans på en knapp timme och en massa löparsnack, det kan ju knappt bli bättre!

IMG_3570

IMG_3577

Share Button