En av många traditioner har blivit att fira Lucia i Åre och så blev det även i år. I Åre brukar det vara lite skidtestarhelg och säsongen drar igång med lite fest. I år har det dessutom varit alpin världscup för damer här i Åre som ni kanske sett på tv. För egen del härjar fortfarande förkylningen och det är halsen som bråkar, mest på morgonen nu senaste dagarna, så ingen löpning eller annan fysisk aktivitet för min del. Istället har vi träffat kompisar och ätit ute, en av höjdpunkterna i Åre om man frågar mig. Igår kväll blev det ett besök på Fjällpuben som var bättre än på länge.

fjällpuben åre IMG_3546

Men vill man hålla sig inomhus finns ju Vinterstudion som har med lite olika vinteridrotter. Och idag hade de ju också lyckas få med lite löpning, men som löpintresserad så tittade jag ju på hela inslaget på SVT Play och det jag pratar om är Terräng-EM som avgjordes idag. Sverige hade inga tjejer med men jag tittar ändå och några svenska killar var ju faktiskt med. Ett kul och bra lopp att titta på och riktigt bra sprang David Nilsson som blev 10:a, riktigt bra!

När jag nu sitter här en söndag kväll och skickar nya träningsupplägg till adepter så hoppas jag att jag blir bättre riktigt snart, gärna redan imorgon. Nu vill jag komma igång att börja göra något igen.

vinterlöpning sara rönne träningsglädje träningsblogg hälsoblogg IMG_2371

Sara som skriver bloggen Träningsglädje är ute på vinterlöpning!

Share Button