Jag hade egentligen ingen exakt plan för hur länge jag skulle ta min säsongsvila och eftersom jag inte varit helt borta från löpningen blev det liksom inte så definitivt heller. Och nu när vi är inne i december och jag känner att det vore dags så är inte kroppen på sitt bästa humör. Jag sprang faktiskt 10 km morgonjogg med ett gäng i fredags, trots att det duggregnade, så det kändes bra. I lördags var jag hos Runday som hade några timmar där de pratade om sin syn på löpteknik. Men så redan igår, och kanske egentligen redan ännu tidigare, så hade förkylningen med näsan som stora problemet börja göra sig påmind. Så redan igår insåg jag ju att det inte skulle vara så smart att vara med på dagens pass med TSM. Ibland är jag förnuftig när det gäller att träna utan att man är 100% men det beror också lite på vad det är för pass. Hade det varit lugnt halvlångt långpass så hade det varit lugnt, men idag var det tröskelpass och då behöver man sitt flås och kunna andas ordentligt.

Jag hoppas så klart att näsan ska ge sig så snart som möjligt, men samtidigt börjar jag planera för träning på gymmet, för det borde funka bra även med en näsa som inte är som den ska. Vi får se, kanske jag dyker in på ett skönt värmepass igen.

IMG_3498

Det var blött i fredags på morgonjoggen, men med bra kläder och lite pannben går det bra ändå!

Share Button