Jaha, så kom både kyla och snö så det fanns alla möjligheter till vinterlöpning i Halmstad. Halmstad förknippas ofta som en sommarstad och jag håller såklart med, men jag vill också visa att det kan vara jäkligt häftigt att springa på stränderna utmed havet även under resten av året och lite extra speciellt blir det ju på vintern när det ligger lite snö på marken.

Idag har varit en lugn dag på löpfronten, ligger fortfarande lågt med egen träning så idag blev det bara en kort väg till stranden och Sara hade naturligtvis kameran med sig. För självklart måste vi ladda upp med lite bilder från löpning på stranden när solen speglar sig i havet. Sol och hav, det är bra grejer det!

halmstad strand vinter IMG_0727

halmstad strand vinter snabbafotter IMG_0811

halmstad strand vinter snabbafotter IMG_1098

Fotocred: Träningsglädje

Share Button