Vinterlöpning i Halmstad

Jaha, så kom både kyla och snö så det fanns alla möjligheter till vinterlöpning i Halmstad. Halmstad förknippas ofta som en sommarstad och jag håller såklart med, men jag vill också visa att det kan vara jäkligt häftigt att springa på stränderna utmed havet även under resten av året och lite extra speciellt blir det ju på vintern när det ligger lite snö på marken.

Idag har varit en lugn dag på löpfronten, ligger fortfarande lågt med egen träning så idag blev det bara en kort väg till stranden och Sara hade naturligtvis kameran med sig. För självklart måste vi ladda upp med lite bilder från löpning på stranden när solen speglar sig i havet. Sol och hav, det är bra grejer det!

halmstad strand vinter IMG_0727

halmstad strand vinter snabbafotter IMG_0811

halmstad strand vinter snabbafotter IMG_1098

Fotocred: Träningsglädje

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

7 kommentarer

  1. Magisk miljö, dock förstör kylan det hela när man är där. men fint att se på i alla fall.

  2. Pilla: Ja, kylan är inte min favorit, men kallt är det på vintern i Sverige och då springer jag hellre där det är fint utmed havet än någonstans där det inte är fint. :-)

    Clara: Det är det! :-)

  3. Nämen vad är det som hänt? Shorts ovanpå tightsen. Den tydligaste signalen att individen inte är en genuin löpare utan snarare någon som hakat på den senaste trenden.

  4. Anna & Mari: Ja, det är fint i Halmstad! :-)

    Sven: Ja, vad har hänt!? Det som har hänt är att det är kallt. Shortsen är inga ”vanliga” shorts utan snarare i form av termobyxor i shortsmodell som gör att man håller sig varm utan att värmen tvunget måste komma från de fodrade tightsen. Sen om det gör mig till en icke löpare eller inte vet jag inte. Men jag kommer ihåg förr, på 90-talet, då tyckte man att tights överhuvud taget var något för icke löpare, då skulle det vara shorts eller lösa fladdrande långbyxor. Men ja, det känns lite ovanligt, men varmt och skönt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *