Jag är i min säsongsvila, men jag springer lite ändå, helt enligt plan egentligen. Men grejen är att jag har inga krav, inga egna ”måstepass” och jag känner ingen stress oavsett om jag tränar eller inte. Det är nästan så jullovet har börjat redan.

I fredags blev det dryga 15 kilometer med mycket snack med en ny löparbekantskap. Så tak för sällskapet Marlene. Idag, dagen efter ett bröllop med träningskompisar, var det söndag igen och då är det som vanligt TSM Running, träningen inför maran. 20*200 meter med 30 sekunders vila stod på vårt program och vi skulle hålla en fart under 3,20 min/km. Bra fart, men som sagt, korta intervaller.

Att springa korta intervaller är inte min starka sida, men även för mig som distanslöpare är det en bra grej. Och med relativt kort vila blir det inte svinsnabbt utan nästan lite mer som en uthållighetssnabbhet. Sen är det så att jag är ledare och vill göra ett bra jobb genom att hålla en bra (läs jämn och relevant) fart och peppa deltagarna och inte lämna den grupp jag är ledare för.

Men, nu tar jag söndag och slappar lite, det är skönt det också!

Skärmavbild 2015-11-15 kl. 18.38.28

Bilden är tagen av Micke som har alla bilder på zebrabild!

Share Button