I helgen som gick arrangerade jag och mina härliga arrangörskollegor Emring & Järlmo Löplyx i Falkenberg och naturligtvis blev det den succé som vi redan vant oss vid att Löplyx blir. Att många är nöjda av tidigare läger märktes på att det fanns deltagare både från tidigare Löplyx och även från andra läger jag varit med och arrangerat. Även om det späckade schemat inte började förrän på lördag morgon kom i princip alla redan på fredag eftermiddagen och den härliga stämningen kunde snabbt infinna sig. Just stämningen under hela helgen är något som riktigt går att ta på för det riktigt märks hur nya kontakter skapas och ganska snabbt känns det lite klyschigt som en enda stor familj som gillar det vi gör, kombinerar löpning med lyx på Strandbaden i Falkenberg. Jag som är från Halmstad känner mig som hemma när jag får ha stranden och havet nära och det hade vi verkligen.

I träningsväg hann vi med två morgonjoggar på stranden, två andra löppass innehållande löpteknik, löpskolning och intervaller och ett styrketräningspass på sandstranden framför hotellet. Just framför hotellet, på bryggan, använde vi också för fotografering av alla deltagare, en perfekt grej för att alla ska få sitt minne från denna helg med sig hem. Under lördagen hade vi Josefine med oss överallt som dokumenterade allt åt oss. Deltagarnas engagemang på träningarna och att vi kunde utnyttja stranden är det jag mest tar med som träningsminne från helgen. Denna gång var det inte bara jag som höll en föreläsning utan vi hade även kiropraktor Hans Nilsson från AHN Kiropraktorerna i Halmstad som höll en föreläsning om klassiska löparskador. Vi fick också utnyttja hotellets SPA-avdelning där alla deltagare gick igenom en SPA-ritual där man provade på olika steg som efteråt gjorde att man kändes sig som ny och redo för suveränt god 3-rättersmiddag som inleddes med ett musik quiz som Johan och Camilla hade satt ihop.

Under helgen hade vi också hjälp av några sponsorer som t ex Magasin Spring, Salming och Spis&Deli och visste ni att jag samarbetar med Salming RunLAB så mina kunder kan få rabatt om man är intresserad av att analysera sin löpteknik och få tips på förbättringsområden. Deltagarna fick med sig en gedigen goodiebag med sig från Falkenberg.

Nu tar vi med oss all energi, alla skratt, all träning och allt vi fick med oss från Falkenberg och höstens Löplyx och laddar för en vinter och förhoppningsvis ses vi igen till våren och ett nytt Löplyx.

Loplyx2015-33 Loplyx2015-60 Loplyx2015-101 Loplyx2015-103 Loplyx2015-124 Loplyx2015-151 Loplyx2015-153 Loplyx2015-155

Share Button