Idag är det en vecka kvar och med tanke på tidsförskjutningen är det nog nästan på timmen en vecka kvar till starten i Chicago Marathon. Att springa marathon utomlands är något extra, att kombinera löpning med en semesterresa till ett kul ställe. Ibland till ett favoritställe och ibland till ett nytt ställe. Tyvärr blir det lite jobbigt när man gillar så många ställen att många ställen blir favoritställen som gör att det blir svårt att hinna med helt enkelt. Men det är väl ett lyxproblem kanske.

Jag har inte sprungit Chicago tidigare så det ska bli spännande. Jag har lite målsättningar och så får vi se om jag lycka med guld, silver eller brons, ni vet de där tre olika målsättningarna som jag myntade för 1,5 år sedan som sen fler har hakat på och skrivit om, ibland får jag cred för det, ibland inte. Jag ser verkligen fram emot resan till Chicago, att lägga till en ny amerikansk storstad till de andra jag besökt, det gillar vi. Det borde snart vara dags för en tripp till Kanada igen också, får se om det kan bli så nästa år. Förresten så ska jag till Amsterdam helgen efter Chicago när det är Amsterdam Marathon. Jag ska själv inte springa marathon men jag och KLM har under sommar och höst jobbat med en av deras partners och vi gör en resa dit och några av deras anställda ska springa i Amsterdam, så det blir också kul.

Men första ska jag alltså försöka hitta lite fokus inför maran i Chicago nästa helg.

wind thermal IMG_4286

De snygga höstkläderna från Craft Sportswear har börjat komma!

Share Button