Ibland är det verkligen lite av allt möjligt man håller på med. Och hade det inte varit kul hade man ju aldrig pallat med det, inte jag i alla fall. Men jag gillar ju det mesta med löpning och går gärna all in när jag gör nåt. Under dagen tyckte jag att jag hade det ganska lugnt, eller jag menar, det fanns tid till att göra annat. Men visst, det blev lite coachsamtal med både befintliga kunder och potentiella kunder för det ingår alltid fri telefonkontakt och fri mailkontakt med mina kunder. Sen var det till att kasta sig iväg för en företagslöpning med ett gäng som siktar in sig lite extra på Hässelbyloppet som går nästa söndag, tyvärr kommer jag inte kunna vara med på detta men det går nog bra ändå.

Och sen var det hög tid att gå till Salmings event i deras butik i Stockholm där Börje och Jonas Colting också hängde ikväll. Jonas hann tyvärr snacka klart på scen innan jag hann dit, det är ju alltid svårt när allt möjligt kul krockar. Men det var kul med mingel också och kul att träffa båda gamla och nya bekanta och jag mötte också deltagare från löpcoachutbildningen vi på Urban Tribes höll för ett par veckor sen.

IMG_3019

Det är tufft att köra med Urban Tribes!

IMG_3021

Cool himmel på Kungsgatan!

IMG_3023

Det visades upp lite kläder från Salming!

Share Button