Igår hände det, för första gången på länge, jag fick till ett bra intervallpass på löpband. Nu är det väl inget jättewow att springa på löpband egentligen men jag tycker ändå att det funkar bättre på löpband när jag ska försöka springa korta snabba intervaller. Men det var sjukt varmt på gymmet och jag tror inte det fanns någon fläkt på löpbandet heller, glömde faktiskt kolla.

Passet var 4*3 min + 4*2 min där farten var högre i 2 minutersintervallerna. Totalt sett alltså ”bara” 20 minuter i hög fart, men det är okej tycker jag, det beror ju lite hur mycket man maxar också. Ibland tänker jag att jag ska träna själv efter jobbpassen på kvällen, men det har en förmåga att inte alltid bli som man har tänkt sig. Så igår tränade jag själv först och jobbade sen, det funkade bra så det konceptet ska jag nog fortsätta med när jag kan.

Intervaller på SATS

Share Button