Idag är et den måndagen i september då anmälan till Boston Marathon öppnar, det bästa marathonloppet jag har sprungit och ja, jag har sprungit i New York också. Genom åren har jag bloggat en massa om Boston Marathon så det är bara att söka här på bloggen uppe till höger för att hitta allt möjligt om Boston Marathon.

Men idag öppnar alltså anmälan till det 120:e Boston Marathon. De har kört samma anmälningsförfarande i några år nu och det går i princip till så här. De har satt upp kvaltider för killar och tjejer i olika åldrar. Din kvaltid måste vara gjord den 13 september 2014 eller senare. För att kunna anmäla sig idag måste man har klarat sin kvaltid med minst 20 minuter, på onsdag öppnar anmälan för de som klarat sin kvaltid med minst 10 minuter, osv. Läs mer om anmälningsproceduren.

Sen finns det nog några platser till Boston Marathon för välgörenhet eller via researrangör och vad som gäller då angående kvaltider eller anmälan vet jag inte.

Anmälan till Boston Marathon 2016

 

Share Button