Anmälan till Boston Marathon öppnar idag!

Idag är et den måndagen i september då anmälan till Boston Marathon öppnar, det bästa marathonloppet jag har sprungit och ja, jag har sprungit i New York också. Genom åren har jag bloggat en massa om Boston Marathon så det är bara att söka här på bloggen uppe till höger för att hitta allt möjligt om Boston Marathon.

Men idag öppnar alltså anmälan till det 120:e Boston Marathon. De har kört samma anmälningsförfarande i några år nu och det går i princip till så här. De har satt upp kvaltider för killar och tjejer i olika åldrar. Din kvaltid måste vara gjord den 13 september 2014 eller senare. För att kunna anmäla sig idag måste man har klarat sin kvaltid med minst 20 minuter, på onsdag öppnar anmälan för de som klarat sin kvaltid med minst 10 minuter, osv. Läs mer om anmälningsproceduren.

Sen finns det nog några platser till Boston Marathon för välgörenhet eller via researrangör och vad som gäller då angående kvaltider eller anmälan vet jag inte.

Anmälan till Boston Marathon 2016

 

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

2 kommentarer

  1. Låter ju onekligen lockande! Och kvaltiderna var hyfsat snälla i tantklass :) Fast frågan är om Helsingborg är ett giltigt lopp att kvala på?

  2. Anna: Självklart är Helsingborg ett giltigt lopp att kvala på! Nära mellan start och mål geografiskt och ingen direkt höjdskillnad mellan start och mål och resultatet går att verifiera online och jag antar att banan är kontrollmätt. Så det är bara att köra på!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *