För många är semestern slut men sommarvärmen är det fortfarande inget fel på. Men hösten lär komma och tiden går som bekant fort och i början av oktober, den 2-4 oktober, är det dags för nästa Löplyx, denna gången på Strandbaden i Falkenberg. Oktober kan låta som långt borta, men det är faktiskt bara 6 veckor dit. Så det är inget att vänta på, surfa in och läs allt du behöver veta om det lyxiga eventet med bland annat löpning, spa och god mat och där verkligen alla kan vara med. Vi får ofta frågor om det är för alla, även om man inte springer så ofta, så långt eller så fort. Och ja, självklart, detta är verkligen till för alla, vi vill ju hjälpa er med löpningen, att gilla löpningen och i oktober så står vi också inför en vinter så det gäller att boosta sig själv ordentligt med inspiration och motivation inför vintern. Detta event gör jag tillsammans med Emring & Järlmo och surfa in här via länken så får du reda på all information och hur du anmäler dig. Vi ses i Falkenberg den 2-4 oktober!

citat-loplyx

Share Button