Efter en liten dipp i träningen för några dagar sen är jag nu tillbaka i matchen igen så det känns bra. Och fartpassen är fler än vanligt och de känns också bra. Om jag är lite positiv så skulle jag till och med kunna säga att det kanske börjar hända något i positiv riktning. Det känns som att jag har lite lättare än vanligt att hålla vissa tempon i vissa längder av intervaller, så det är bra! Det jag känner att jag behöver jobba mer på utifrån responsen från mina tester hos Aktivitus är de riktigt korta intervallerna och kanske även backintervaller.

I tisdags blev det tusingar på Prins Bertils stig och igår blev det 400-ingar på bana. Två klassiska pass och på klassisk mark. Varmt som tusan har det varit också, igår var jag svettig bara efter uppjoggen på 10 minuter bort till Sannarp. Men jag hade vatten med mig och det kändes som jag tog en liten slurk efter varje intervall. Men, ibland är det varmt på tävling och då är det bara att köra på så då får man göra det på träning också.

Jag känner mig ganska duktig med mitt lilla sommarprojekt med fart. Visst, det skulle kunna varit ännu lite bättre, men framförallt har det blivit bättre jämfört med om jag inte haft det här lilla fokusen på mer fart. Det gäller att tänka positivt på det man faktiskt gör och inte för mycket på det man kunde gjort.

IMG_2539

Järngänget för dagen: Snabba Johan, Starka Sara och så jag!

Share Button