Jag gissar att alla som följer den här bloggen gillar att träna i någon form. Och jag vet ju också hur olika det kan vara, en del gillar att mysjogga, en del tokgillar de tuffa intervallerna, en del gillar känslan efteråt, osv. Jag vet knappt själv vilken kategori jag själv tillhör och det kan säkert vara olika från gång till gång. Men vi brukar ju säga att man aldrig ångrar ett träningspass och det är ju ändå en bra grej. Vi kanske gillar solskenslöpningen men kan också tycka att det är lite småcoolt när regnet bara öser ner, kanske inte där och då, men känslan efteråt är ändå att man gjort något bra.

Tidigare i sommar fick jag vara med i en av Saras filmer till hennes blogg Träningsglädje. Här var fokus på mer av allt, fullt ös. Ni vet det där passen man kanske tänker på en hel dag, känner sig lite nervös innan man ska dra iväg på just de där hemska intervallerna. Man vet inte hur det ska gå, man bara hoppas. Man vill låta bli, men ändå inte. Men bara man kommer iväg så känner man sig som ett med träningen, man är mitt i det, man gör sin grej, det är jobbigt, men man kör på och man gillar det, på något konstigt sätt. Och som vanligt är ju känslan efteråt oslagbar.

Det är Sara, Malin och jag som är med i filmen och jag hoppas du kan känna igen dig i känslan, i tempot och i upplevelsen. Hoppas du gillar filmen och vill du dela den så är länken direkt till filmen här.

Gilla din träning – Enjoy the hard work!

The freedom series chapter III: Enjoy the hard work

Share Button