Igår kväll kom vi hem efter en ganska kort visit i de Småländska skogarna. Vi kollade in och bodde på Kosta Boda Art Hotel som ligger mitt i Glasriket och som också passar bra som utgångspunkt om man vill testa att springa på olika leder runt om i området. Hotellet och Craft har samma ägare så det var ganska naturligt för oss att bo just där. Kommer ni dit så missa inte ett besök i Glasbaren, ganska coolt faktiskt.

Innan vi åkte hem igår så tog vi en sväng till Kalmar, för igår var det exakt en månad kvar till Ironmantävlingen i Kalmar och vi tog en fika med rutinerade Ironmantjejen KarinTri.com. Jag vet att jag har sagt det innan och jag säger det igen, jag gillar triathlon även om jag inte har testat det mer än att jag sprungit löpsträckan i en sprintstafett för några år sedan. Men triathlon har ju två grenar innan löpningen och det är ju det som är problemet. Nu känner jag några som ska vara med i Kalmar den 15 augusti och följer även en del via instagram som ska vara med så det hade varit skitkul att få vara i Kalmar och titta på Ironmantävlingen om en månad.

snabbafotter och karin kalmar

Jag och coola Ironman Karin!

öland 003 snabbafotter

Chaffisen för dagen!

Share Button