Igår var det 11 juli och precis 3 månader kvar till Chicago Marathon som går den 11 oktober. Sjukt konstigt egentligen. Det känns som sommaren knappt har börjat och oktober är ju inte ens i början av hösten och ändå är det bara 3 månader kvar. Men jag gillar att faktiskt se det så här konkret. Jag skulle ju också kunna säga att det är mindre än 100 dagar kvar och då kan det också bli ganska tydligt vilken mängd träning man har möjlighet att genomföra innan det är dags för start.

Jag har aldrig varit i Chicago, mer än att jag bytt flyg på flygplatsen O´Hare International som är eller har varit världens mest trafikerade flygplats eller något i den stilen. Vi har bokat ett centralt boende och vi ska boka flyget med KLM också. Jag är också anmäld till New York Marathon som går 3 veckor senare och tanken har ju slagit mig att det vore coolt att stanna kvar i USA dessa veckor, men jag tror inte riktigt det är möjligt.

Jag firade 3 månader kvar till maran genom att springa mitt första längre pass sedan Stockholm Marathon. Jag hade fått tips om en löpargrupp i Halmstad som kör långpass varje lördag morgon och jag fick haka på om jag ville, väldigt snällt och tack för det. Igår sprang vi på cykelvägar ut till Ringenäs, genom strandskogen till Tylösand och på Prins Bertils stig tillbaka där vi började och jag fick ihop precis 25 km. Allt gick bra och det kändes som en fantastisk start på resan till Chicago.

Skärmavbild 2015-07-13 kl. 00.14.31

Share Button