Imorgon har jag varit en vecka hemma i Halmstad. Och även om vädret har varit på alla möjliga sätt runt om i Sverige har det varit förhållandevis bra i Halmstad, så jag är nöjd. Första dagarna hade jag dessutom besök av en kompis som inte varit i Halmstad tidigare så det är klart att det var viktigt att vädret var bra. Vi hann springa på Prins Bertils stig, klassiska morgonrundan vid Nissan och uppe på Galgberget med utsikt över stan. Men det blev också After Beach i Tylösand, pressande på stranden, glass hos Riccardo och en promenad genom stan som Halmstadsonen Gessle själv skulle sagt.

Men veckan har också innehållit lite annat jobb inför en större grej imorgon. Men några coachpass har det blivit och idag avslutade jag med en klassisk sväng på Prins Bertils stig igen. För som ni vet, får aldrig nog av den stigen.

IMG_2239

Starten på Prins Bertils stig!

IMG_2263

Löpteknik med grymma Jonna!

IMG_2272

Inspirationspass i solen med Camilla!

Share Button