För jag vet inte vilken gång i ordningen var det ett gäng som i helgen gick utbildningen ”Löpcoach steg 1”, där fokus ligger på att efter utbildningen kunna ta hand om en grupp. Det är Urban Tribes som håller i utbildningarna och jag är med som en av utbildarna under praktikdagen utomhus. Under första dagen har det mest handlat om teori i lektionssal inomhus.

Det är riktigt kul att få vara med och utbilda andra som är intresserade av att bli löpcoacher. Dels får man möjlighet att dela med sig av sin kunskap och erfarenhet och dels så ser man också vilka uppsjö av olika bakgrunder och individer som är med i kursen och detta tycker jag också är något som bidrar till allas utveckling. Vi har helt enkelt olika styrkor och svagheter och i en utbildning som denna drar man inte bara nytta av oss utbildare utan också av varandra.

IMG_2113

Lyssna, ta in, reflektera, lägga på minnet!

IMG_2116

Instruktioner och åter instruktioner!

Share Button