Igår hade Craft bjudit in till en avslappnad mingel AW, lite till skillnad till alla möjliga ”pressträffar” som verkar hagla titt som tätt. Även om jag inte vet så mycket om pressträffar kändes detta som ett kul alternativ. Under 3 timmar kunde gäster komma när de ville och mingla, dricka och äta. Runt om i rummet fanns kläder från anpassade för löpning, cykling och längdskidåkning, men också underställ. Kläderna var både från nuvarande säsong och kommande säsong.

Imorse läste jag något inlägg på instagram där hon pratade om motivation kopplat till kläder. Nu kommer jag inte ihåg det exakt men det var något i stil med att motivationen är en stor del av träningen för att det ska bli av och för många är kläder man gillar en stor motivationsfaktor och då kanske kläder man gillar ska vara värt priset. Och på ett sätt kan jag hålla med, för om man tänker på hur mycket man lägger ner på sin idrott kan det ju vara rimligt att kläderna får en del av den kakan.

En annan sak so var riktigt roligt igår var att man träffade en massa folk som man knappt aldrig träffar eller aldrig hade träffat tidigare. Jag är inte på en massa sånt här speciellt ofta så när det händer blir det extra kul. Det kan vara allt ifrån folk man känner men träffar sällan till folk man bara ”har sett på bild” innan. Men lite roligt är ju då också att även om man inte känner folk så verkar ribban för att ta kontakt och börja snacka vara väldigt låg, alla har ju på något sätt konditionsidrott gemensamt.

IMG_2102

IMG_2101

Share Button