Jag har nu kommit hem efter min andra vecka med Springtime i Portugal. Jag kan inte påstå att hemma alltid är bäst när man lämnar sol, värme och en härlig strand för kyla och ibland regn som dagarna har bjudit på sen jag kom hem sent i lördags. Samtidigt som allt går i högt tempo nere i Portugal så är det också bilderna av ett sista lugn som etsat sig fast på näthinnan. Det är luncherna i solen på den för Springtimes resenärer klassiska strandrestaurangen och den här gången var vi också några som samlades på stranden, nere vid vattnet (måste betonas för stranden är bred) och vi liksom bara stod där och tittade på stranden, ut över havet, kände värmen och alla var överens, vi ville egentligen inte åka hem men nu var det ju så och alla ville i alla fall komma tillbaka. Denna gången var det också lite speciellt eftersom dessa veckorna var de sista för denna säsongen och man fick lite känsla av skolavslutning eller en säsongsavslutning och alla ska åka hem, för nu åkte verkligen alla hem.

Andra veckan hade nya resenärer och några nya ledare när en del ledare åkte hem. En ny vecka som både liknar andra veckor, men varje vecka blir ändå lite ny liksom. Den samlade ledarstaben sätter sin prägel och naturligtvis gör även deltagarna det. För min del blev det mindre egen träning på grund av ledbandet i ena foten men jag kunde köra de pass jag skulle som ledare och jag var också med på en del andra pass, bland annat lite danspass ute på plankan. Danspassen är kanske inte direkt min fokusgren men om man tänker som Tobias att det är bättre att vara med och göra 100% fel än 50% rätt så är det bara att gå upp där, göra sin grej och ha kul. Det finns även en massa andra pass ute på plankan och jag vill helst fokusera på de pass som erbjuds utomhus när jag är där och det är bra väder.

Jag känner mig nöjd med mina 2 veckor och det känns helt rätt att jag varit där som ledare och jag kände ett bra gensvar från deltagarna på våra löppass och fick även en del frågor utanför de ledarledda passen och det är bara kul. Det är också väldigt kul att träffa så mycket nytt träningsfolk, både löpare och icke löpare.

IMG_1884

IMG_1924

IMG_1925

IMG_1962

IMG_1934

Jag tycker denna sista bilden sammanfattar veckorna i Portugal ganska bra! Längtar redan tillbaka!

Share Button