Det blev ett sista träningspass fredag eftermiddag/kväll i Los Angeles innan en avslutande middag och några timmars sömn innan flyget skulle gå till Boston. Innan träningspasset gjorde jag en liten utflykt där jag bland annat hade beställt tid för ytterligare en genomgång av vaden på La Sports Massage. Jag måste säga att de verkar väldigt duktiga och med tanke på vilka som tackar dem med vykort och annat på väggarna så stämmer det säkert, även om det är lite amerikanskt. Hoppas det hjälper mig också.

Det hade börjat blåsa en del, vilket det ofta gör på eftermiddagen jämfört med förmiddagen, så man såg hur sanden riktigt flög över stranden när vi gick bort till Muscle Gym i Venice Beach. Jag kände mig ganska trött i både mage och armar/axlar från tidigare pass men en av fördelarna när man är på denna typ av gym med rätt inställning är att man inte behöver vara så noga med vad man gör, hur många reps man gör eller så. Om man bara går runt och testar lite olika saker så får man snabbt ihop en del repetitioner från alla möjliga konstiga saker man testat, vissa klarar man bra, vissa klarar man inte alls.

Om vaden finns inte så mycket att säga, jag vet helt enkelt inte riktigt hur den mår. Det är klart att den är öm när en massör går hårt åt den, det gäller även den ”friska” vaden. Hur det funkar att springa på den kanske jag borde testa i Boston på söndag.

La Sports Massage Venice Beach California

Bästa massörerna i Kalifornien?

Triathlet Ironman La Sports Massage

Har hjälpt dubbla World Champion Ironman!

Sol på Venice Beach

Sol över Venice Beach!

Sol på Muscle Gym Venice Beach

Sol över Muscle Gym!

Muscle Gym Venice Beach

Jaha, så kan man ju också hänga om man vill!

Muscle Gym Venice Beach

Klassiska dips i en annorlunda men ändå klassisk miljö!

Muscle Gym Venice Beach

Det gäller att hitta på övningar av vad som finns! Skönt när benen får vila!

Muscle Gym Venice Beach

Konstig stil? Nä, jag bara stretchar!

Muscle Gym Venice Beach

Det är inte bara jänkarna som ska tala om var de kommer ifrån!

Muscle Gym Venice Beach

Dagens flitiga träningsgäng!

Share Button