Responsen på helgen Löplyx som vi körde i Stenungsund 21-22 mars, dvs alldeles nyligen, var så väldigt bra och många undrade redan innan de åkte därifrån när vi kör nästa gång. Så det var bara till att plocka fram kalendrarna och försöka synka lite datum och hitta en bra plats att vara på. Och nu är det klart, den 2-4 oktober kör vi igen och nu på Falkenberg Strandbad, eller Strandbaden som vi säger. Bokningen öppnar onsdag den 1 april klockan 10.00. Deltagarna från förra helgen med Löplyx fick lite heads upp på detta redan igår och en del har redan hunnit anmäla sig. Så snacka ihop er med polarna under påsken och anmäl er till Löplyxhelgen i Falkenberg i höst. All information finns hos Emring & Järlmo som jag arrangerar detta tillsammans med. Det är också till dem ni anmäler er, men som sagt, innehåll, prisuppgifter och hur man anmäler sig hittar du här.

Detta är en perfekt helg för de som vill komma bort en helg, vill lyxa lite och har löpning som ett intresse i någon form. Här är alla nivåer välkomna och alla kan ha nytta av att förbättra sin löpteknik, få tips på löpskolningsövningar och inte minst borsta sig själv lite inför kommande höst och vinter. För kontinuitet i träningen är A och O så att hålla i med löpningen under vintern och även hur man klär sig för vinterlöpning är något vi kommer fokusera på i en föreläsning. Det kommer också finnas en kiropraktor på plats som kommer hålla en föreläsning om löparskador, något fler och fler intresserar sig för vilket är helt naturligt när fler och fler hittar till löpningen som motionsform och vill tänja på gränserna för att bli bättre.

Men vi får inte heller glömma den sociala biten och den gemenskap som snabbt infinner sig och det kommer finnas utrymme för lyx, relax, spa och god mat och även lite överraskningar. Och ju fler deltagare desto fler överraskningar!

loplyx_trio

Järngänget: Jag, Camilla och Johan!

banner-lyx

logo_strandbaden

Häng med på Löplyx i Falkenberg 2-4 oktober!

Share Button