Idag började SATS köra löpklasser utomhus igen, första för säsongen. Idag körde jag det pass som kommer vara mitt standardpass, Running Fartlek. Jag och mitt gäng utgår från SATS Södra Station och springer till Tantolunden där vi träffar coacherna och deltagarna från andra SATS-gym.

Idag var det en pannbensbyggande kväll. Det var regnigt och inte speciellt skönt ute. Men, ungefär som vanligt, när vi bara hade joggat några minuter så var allt okej och inte ens jag tänkte så mycket på att det regnade. Sen körde vi igång, löpskolning och stegringslopp och sen iväg i fartleken. Jag fick lite flashbacks från Winterrun som också var i Tantolunden och då var det faktiskt ännu blötare av all slask som fanns då. Idag var det inte bäst väder, men det bygger bra pannben och när det blir finväder är vi starka som tusan som klarat av väder som idag.

Skärmavbild 2015-03-30 kl. 23.19.06

Share Button