Har ni sett Let’s dance den här omgången än? Jag såg en del av ett avsnitt i helgen. Stenmark är ju rätt cool ändå, han håller sin stil i snacket även om han pratar ofantligt mycket mer nu än förr. Och i form är han också, som vanligt. Tidningarna skriver om hur 59-åriga Stenmark håller formen och tankarna på att så vill jag också vara när jag ska fylla 60 sveper förbi. Och ikväll började Mästarnas Mästare igen. Jag kommer ihåg att Stenmark vann det ett år och jag var så glad att han gjorde det för Stenmark är liksom alltid värd att vinna. Är det inte så eller är det bara jag som växte upp med Stenmarksmössa som tycker det?

Tänk så många minnen Stenmark och andra idrottsstjärnor har bjudit oss på. Och nu har vi chansen att uppleva dem igen när Sveriges Radio fyller 90 år och har valt ut 475 ögonblick på ett tema som de helt enkelt kallar ”Utvalda ögonblick”. Här kan man lyssna på alla ögonblick och rösta på de man gillar bäst. Jag tycker ju detta ögonblick med Stenmark är ganska coolt och speciellt svaret på sista frågan är så perfekt och typiskt Stenmark.

Share Button