Vi har sett att våren har börjat göra sitt intåg och det tackar väl vi löpare för. Det märks också i sportaffärerna hur vårens löparskor och löparkläder börjar ta plats. Och även om vädret kan vara en motivationsfaktor så bra som någon så är det också många som vill uppdatera sin löparoutfit och ser det som en del i öka motivationen inför vårens och sommarens utmaningar. När det gäller nya löparkläder så har jag fått lite nyheter från Craft och det är riktigt snyggt. Kläderna från Craft kan man hitta lite varstans och även i webshopar. En av webshopparna som har Craft i sitt sortiment är Outnorth och just nu kan du också utnyttja rabattkoder för lite billigare pris. Kika in på Outnorth rabattkod och se vad som passar just dig. Bland nyheterna finns bland annat Trail Ls Shirt för både killar och tjejer.

Craft Trail Ls Shirt

Craft Trail Ls Shirt

Överst är jag i min Craft Trail Ls Shirt och den lila är en färg ur tjejkollektionen.

cupoblogbanner-sweden

Share Button