Vissa delar av Sverige har haft fint vårväder idag och jag lyckades pricka in detta i Halmstad. Så mellan Vasaloppet och EM i friidrott stack jag ut på en runda på Prins Bertils stig. Jag har ju sprungit där massor av gånger och idag fanns det med lite flashbacks, fast kanske inte så mycket just utmed stigen utan det var snarare vädret som gjorde det. Det var en sån där dag som finns varje år, den där dagen när småstenen från vintern försvunnit från vägarna, när folk är ute och påtar i sina trädgårdar med mindre kläder än vanligt på sig. Och även om jag inte påtade i någon trädgård idag så sprang jag för första gången i år utomhus utan mössa och vantar, ett stort steg för våren. Och jag bytte också ut vinterlöparkläderna mot sprillans nya kläder för vår och sommar eller SS15 som det kallas (SpringSummer 15).

IMG_1290

Share Button