Jag har varit lite småkrasslig nu ett par dagar och då blir det ju av naturliga skäl så att jag gör i princip ingenting. Man vill ju bli fullt frisk så fort som möjligt. Men ändå känner man sig trött, energin kroppen ändå har går åt till något annat än till mig att göra vad jag vill med den. Lite lustigt det där.

Men jag har kämpat mot klockan för att känna mig redo att hoppa på VM-tåget till Falun. Det är sista helgen nu så det gäller att åka dit nu och suga ut det bästa av mästerskapen och inspireras av eliten, både till min egen del men kanske ännu mer för att jag ska inspirera andra till att nå sina mål, oavsett om det är på elitnivå eller på motionsnivå.

åre snöstorm IMG_8417
Jag kommer ha dessa kläderna men jag hoppas på bättre väder än vad det var i Åre när den här bilden togs!

Share Button