Ett av företagen jag jobbar med inom löpningen är Urban Tribes och ikväll hade de bjudit in till ett möte för en del av de som jobbar för dem. Ofta så jobbar man själv ute på uppdrag och träffar inte så många av sina kollegor så därför är det kul att stöta på några kollegor vid sådana här tillfällen. Även om det bara är slutet av februari så är löpsäsongen lite i antågande och det vips är den här på riktigt.

Nytt blod ger nya idéer så det kommer komma lite nyheter under året och det är såklart kul. För som det verkar som löpningen och andra konditionsidrotter är här för att stanna, i alla fall ett tag och det är vi ju glada för. Och när våren är här på riktigt, om kanske en månad, så kommer löparna trängas runt om i de populära löparstråken och på ett sätt är det ju lite jobbigt, men på ett annat sätt ska vi ju vara glad för att det är så.

IMG_1254

Share Button