Det är söndag kväll, jag sitter tåget till Stockholm efter en helg på västkusten. Jag skriver en text till ett blogginlägg, men jag får publicera det senare för att internet ingår innebär inte att det fungerar när det gäller SJ.

Men förutom resan till Stockholm har helgen varit väldigt bra, men som vanligt gått alldeles för fort och jag ser redan fram mot nästa helg. Igår startade jag dagen med ett kort löppass med en grym triathlet. Vi finslipar detaljer och har efter några gånger kommit väldigt långt och det inte bara märks på utvecklingen utan också i vilket språk som kan användas och vi förstår varandra ändå. Vi pratar om detaljer som inte skulle funkat att prata om de första passen, ganska kul att nörda ner sig lite när någon vill ta emot informationen.

Det fick som sagt bli ett kort pass för sen behövde jag åka till Göteborg för ytterligare en utbildning i löpningens underbara värld. Teori igår eftermiddag och i brist på tågförbindelser fick jag stanna kvar i Göteborg till söndag. Ut och käka thaimat igår så svetten rann som efter det heta Boston Marathon 2012, men jag fick inte samma solbränna som då. Med tanke på att Tokyo Marathon gick natten mellan lördag och söndag blev det några vakna timmar i sängen på hotellet med mobiltelefonen precis framför ögonen, dels ville jag ju se maran och dels ville jag ju hålla mig uppdaterad på hur de gick för de svenska löparna jag visste var där. Under söndagen gick också Sevilla Marathon och det kommer bara bli fler och fler lopp nu framöver under våren.

Under söndagen sken solen på oss i Göteborg och det passade ju bra eftersom vi skulle vara ute i Slottsskogen en stor del av dagens utbildningspass. Lite flashbacks från förr när vi sprang genom Linné och även i Slottsskogen, jag har ju ändå sprungit i de krokarna väldigt många gånger när jag bodde i Göteborg. Kul också att träffa nya kollegor i branschen och se lite hur de jobbar.

Vecka 9, bring it on!

IMG_0126 craft brilliance snabbafotter

Share Button