Efter tisdagens träning har jag haft lite problem med min högra vad. Generellt sett är vaderna lite av min akilleshäl och är det något som krånglar är det ofta någon vad, men det var ganska längesen nu. Efter tisdagens pass hade jag haft närmare 5 mils löpning på 4 dagar (3 pass) och alla i snöslask som kanske sliter lite extra. Så nu ligger jag lite lågt med löpningen.

Detta innebär att jag missat några löppass, t ex torsdagens intervaller och helgens långpass. Idag blev det iofs en annan typ av långpass, på snöskor. Vi var ute och gick och gick och även om vi inte var riktigt vilse såg vi inte riktigt var vi var heller, för det var snöstorm ute på fjället i Åre idag. Man fick leta efter en pinne i taget att följa och det slutade med att vi var ute i ett par timmar. Och med snöskor behöver man lyfta fötterna lite högre än vanligt så någon form av träning kanske det blev.

ullådalen IMG_1286

Det var inte lätt att se vart man skulle i dagens snöstorm!

En bra sak med Åre är restaurangerna och igår testades en ny, Ölbaren. Jag har bara varit där någon gång tidigare för att dricka just öl. Men det är en restaurang som satsar på en avsmakningsmenyoch även om inte alla smaker faller just mig i smaken så tycker jag det är ett ganska kul koncept.

ölbaren åre IMG_8506

ölbaren IMG_8504

Share Button