Förra helgen gick Winterrun på Liseberg i Göteborg och denna helgen var det dags för Stockholm där start och mål var i Tantolunden. Det fanns ett par lag som sprang för Craft Sportswear och jag sprang i ett av dessa. Stockholm har senaste tiden bjudit på väldigt mycket slask och gårdagen var inget undantag. Det blev alltså inte bara blött utan också väldigt tungt att springa. Men alla visste ju om läget och gjorde det bästa av det och då kunde man lika gärna skratta åt det. Och att springa ett lopp i Sverige i januari är inte heller så vanligt. Men förutom att jag var väldigt seg i benen från ett intervallpass dagen innan och en slirig backe som vi fick två gånger eftersom det var en tvåvarvsbana så gick det ganska okej.

Loppet var alltså en del i det hela, men inramning innan och efter är något som ibland också är roligt. Och när vi nu sprang i ett lag så träffades man innan och fixade med kläder och annat och efteråt var det After Run som var organiserat av arrangörerna, så det var ju en kul grej.

Sen var det hem och sova några timmar inför nästa pass, långpass med TSM Running, som idag skulle vara 26 km med fartökning för gruppen som ska springa maran under 3 timmar, 2:59-gruppen som vi brukar kalla den, för vem vill springa maran på 3:00. Och ja, det var snöslask idag med och jag tror många i Stockholm börjar tröttna på just detta väder. Riktig snö eller riktig barmark, bara inte slask!

Skärmavbild 2015-02-01 kl. 22.09.18

Radarparet som är löpledare på Alpresors löparvecka till Bad Gastein i Österrike i augusti!

Skärmavbild 2015-02-01 kl. 22.10.24

Många färgglada löpare var det och jag var en av dem!

Share Button