Oj vad en vecka går fort ibland och det värsta är väl att man knappt vet vad man hunnit med. När allt bara snurrar på kan jag känna att jag knappt gör något och i det här fallet tänker jag på tränar, inte helt oväntat kanske. Men det är klart att jag tränar, jag körde faktiskt långpass med TSM, marathongänget ni vet, både förra helgen och helgen som gick. Och jag körde ett både långt och jobbigt pass på gymmet med Johan som gjorde att jag kände en lite skön smärta av träningsvärk ett par dagar. Jag har också hunnit vara hemma i Halmstad och både sprungit med Jonna och jobbat med fyrverkeri. Nu när jag är tillbaka i Stockholm tänker jag gärna på vårvädret vi hade i Halmstad i fredags och även om det var tillfälligt hade jag turen att vara där då.

Jag hade egentligen inte planerat in en vilodag idag, men det blev så ändå. Ibland blir det helt enkelt inte som planerat. Men det kändes lite i benen efter gårdagens 26-27 kilometer i det inte helt snöfria underlaget och det tar lite extra på ben, höfter, vrister och fötter. Jag har stretchat lite extra här hemma ikväll istället för mitt nya standardpass på gymmet, Hot Mojo. Ni som har kort på SATS, har ni testat Hot Mojo? Jag har gått några gånger, men på ett pass i förra veckan var det helt brutalt. Jag svettades som aldrig förr och jag tyckte det var varmare i lokalen än vad det brukar vara. Men jag tycker det är bra och förhoppningsvis ökar det min rörlighet på sikt. Även om jag inte satt upp en sådan målsättning än så borde jag kanske göra det, att jag ska gå på ett pass Hot Mojo i veckan, de veckorna där jag mestadels är i Stockholm.

IMG_0915

Löpning hemma på stranden i fredags!

IMG_0903

Ett väldigt svettigt pass med Hot Mojo!

Share Button