Idag var ytterligare en dag där jag valde alternativ träning istället för löpning. Löpning blir det mer av imorgon istället. Igår kväll blev jag ”övertalad” att följa med på ett prova-på-pass i något som heter MoveooPeak, något jag själv kanske inte kastat mig in i direkt. Om jag ska snacka svenska så kan vi nog kalla det cirkelträning i högt tempo där vi aldrig gjorde en övning mer än en gång. Och man kämpar på efter egen förmåga och gör så gott man kan och känner för.

Visst fanns det en del av mig som sa ”puh, då kan man ju ta det lite lugnt emellanåt”. Men nja, jag är tydligen lite dålig på det. För när övningen börjar då kör jag så gott jag kan till tiden är slut, sen byter vi övning och så kör vi igen. Stor variation återigen har jag så här några timmar efter passet samma känsla som jag haft tidigare. Jag kan vara toktrött i benen under passet, men sen är det lugnt, men när det gäller överkroppen och armarna så känner jag fortfarande av det. Och jag kan tänka mig att det är liknande med träningsvärk, jag kommer troligtvis inte känna något i benen, men armarna kanske är trötta imorgon också.

2015 har helt enkelt börjat med lite mer varierad träning och än så länge känns det bra. Men samtidigt får det ju helst inte göra att det blir mindre löpträning.

IMG_3360

Här är en annan stationsträning som vi kört på löparlägret i Bad Gastein. Vi kör i år igen!!

Share Button