Denna helgen gick ju skitfort, jag hade verkligen behövt en lite längre helg. Träningsmässigt har jag hunnit med 2 pass. Ett intervallpass igår inomhus på löpband. Jag behöver bli snabbare så det passar bra och jag fick till 3*6 min + 3*3 min, så allt som allt 27 minuter i bra fart. Men jösses vad varmt det är och springa inomhus på löpband. Idag var det tvärtom på det mesta. Vi körde långpass med TSM Running ute i slasket som ni finns i Stockholm. Slask och snömodd är ju inte favoriten för mig precis och det var längesen som jag längtade till våren så mycket under ett träningspass. Vi fick ihop våra 24 km och ungefär i tänkt fart också, men jag tror att många av oss blev lite mer trötta och kanske kommer känna av passet lite mer än vanligt under mer normala omständigheter.

Nu väntar en ny vecka och jag hoppas jag får till lite blandad träning även kommande vecka, tillsammans med mina coachpass. Just nu trivs jag bra på gymmet både när det gäller löpningen och den styrketräningen jag gör, även om jag har en armbåge som bråkar lite. När vädret är som det är nu så känns det lite lättare att motivera löpbandet också och det blir ju helt klart bättre kvalitet på kvalitetspassen på löpbandet än utomhus.

Skärmavbild 2015-01-11 kl. 23.59.06

Tappra löpare som trotsar vädret med en massa slask och springer långpass med oss i TSM Running!

Share Button